Venera's group

Вести

 

 

Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

Придружи се на Групација Венерас! 🎖️ Мисијата – исполнета. Нашиот Беким Р. од Гостивар го оствари својот долгогодишен сон за работа во Германија. Со наша професионална поддршка, брзо и едноставно заврши со процесот на апликација и добивање на работна Д виза. Сега е...

Започни ја твојата професионална авантура во Германија со Групација Венерас

Започни ја твојата професионална авантура во Германија со Групација Венерас

Дали си искусен возач кој поседува сертификат за Ц, Д или Е категорија? И си во потрага по нови можности? Групација Венерас те поканува да станеш дел од тимот на задоволни клиенти и да ги искористиш бројните можности за вработување во транспортниот сектор низ...

За краток рок добиј престој во една од државите на Европска Унија

За краток рок добиј престој во една од државите на Европска Унија

Групација Венерас ти помага да го реализираш твојот сон за престој во една од државите на Европска Унија преку самовработување. Оваа наша услуга е дизајнирана да ти понуди сè што ти е потребно за успешен почеток. Посветени на нашата мисија и експертиза, нашите...

Групација Венерас гаранција за професионалност: Биди и ти дел од тимот на задоволни клиенти

Групација Венерас гаранција за професионалност: Биди и ти дел од тимот на задоволни клиенти

Во рамките на својата непрекината мисија за остварување на професионални аспирации, Групација Венерас со задоволство ви претставува уште еден од низата успешно завршени проект. Еден од нашите клиенти не само што го оствари својот долгогодишен сон за работа во...

Уште една успешна приказна – делата зборуваат погласно од зборовите

Уште една успешна приказна – делата зборуваат погласно од зборовите

Со гордост ве информираме дека Венерас Груп по брз протокол без административни пречки на своите нови клиенти им овозможи лесно да дојдат до последниот чекор за комплетирање на документацијата за постојан престој во една од државите на ЕУ. Задоволството за брзата...

Работете во Германија со работна дозвола и до 8 месеци!

Работете во Германија со работна дозвола и до 8 месеци!

Започни со работа во Германија само со работна дозвола.Оваа нова одлука на германските власти ти овозможува брзо и едноставно да се вработиш и да престојуваш во Германија. Нашиот тим, брзо и едноставно ќе ти обезбеди работна дозвола од широкото портфолио составено од...

Честит почеток на светиот месец Рамазан

Честит почеток на светиот месец Рамазан

Групација Венерас на верниците од исламска вероисповед им го честита почетокот на светиот месец Рамазан. Ви посакуваме светиот месец Рамазан да го поминете во добро здравје и Вашите домови и срца нека бидат исполнети со радост, среќа, спокој и мир. Љубовта кон...

Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

Секоја успешна приказна започнува со сон, а Групација Венерас е тука да ги претвори тие соништа во реалност. Со задоволство споделуваме уште една успешна приказна на наш клиент кој не само што го оствари својот сон за работа во Германија, туку и успешно помина низ...

Венерас ЕУ: Високата репутација носи и високи резултати

Венерас ЕУ: Високата репутација носи и високи резултати

Делата зборуваат погласно од зборовите – Венерас ЕУ е препознаен и доверлив партнер за сите институции и партнери со кои што работиме низ сите овие години во земјите низ Европската Унија! Релевантна потврда за овие наши заложби е успешната работа на тимот на Венерас...

Останете информирани

Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди