venera's eu

Вработување на лица со постојан престој во земја од ЕУ

Венерас Еу Еоод Бугарија нуди вработување за лица со македонски пасош кои паралелно поседуваат документ за постојан престој во Бугарија.

Венерас Еу Еоод Бугарија вработува лица на теренски ангажмани во различни градови во различни земји од ЕУ врз основа на кооперациски договори за дело во различни бранши:

– работни позиции за возачи со Б категорија.
– работни позиции за возачи со Ц и Е категорија.
– работни позиции за собна услуга/хигиеничари.
– работни позиции за механичари.
– работни позиции за градежни работници.
– работни позиции во логистички центри.

Сите дополнителни информации можете да ги добиете на кој било од нашите телефонски броеви или на нашите e-mail адреси:

Скопје

skopje@venerasgroup.mk +389 70 38 19 43

Штип

shtip@venerasgroup.mk +389 78 36 19 23

Останете информирани

Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди