Venera's eu

Вработување

 

Veneras EU Group е збир на повеќе правни лица кои се формирани на ниво на Европска Унија.

Групација со подружници во повеќе Европски Земји, која овозможува теренски работни ангажмани во различни градови врз основа на кооперациски договори за дело во различни бранши од подолг временски период со олеснителна можност при процесот на вработување на лица од Трети Земји, секако доколку одговараат на потребите на нашата компанија.

Компанија која во последните дванаесет години постојано расте и се развива, непрестајно ги збогатува сферите на услуги како што го обогатува своето искуство.

Групација Венерас како компанија постојано остварува нови соработки со врвни работодавци, а денес со повеќегодишно искуство е основана во повеќе европски држави како што се: Бугарија, Словенија и Словачка. Во чии рамки поседува капитална инвестиција од 60.000 евра, основачки капитал регулиран од страна на Законот.

Групација Венерас нуди услуги во повеќе професионални области како што се градежништво, транспортни услуги во чии рамки се застапени сите категории (професионални возачи со Ц, Д, Е категорија, како и лесни товарни возила за Б категорија), логистички центри, обезбедување и ги остварува ангажманите ширум Европската Унија.

Заради погодноста што голем дел од нашите соработници се дел од менаџментите во компаниите каде што имаме работни можности, ја нудиме можноста за вработување и за лицата со минимално познавање од англиски јазик или на германскиот јазик. Дополнително, со оглед на тоа што имаме кооперациски партнери кои зборуваат турски јазик, тоа е уште една олеснителна околност  за лицата со познавање на турскиот јазик.

Ако сте во потрага по нови предизвици и работен ангажман во Германија, не чекајте повеќе, станете и Вие дел од нашиот тим.

 

Сите дополнителни информации можете да ги добиете на кој било од нашите телефонски броеви или на нашите e-mail адреси:

Скопје

skopje@venerasgroup.mk +389 70 38 19 43

Штип

shtip@venerasgroup.mk +389 78 36 19 23

 

 

 

 

 

 

 

Останете информирани

Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди