Кариера

Кариера

Направете чекор во Вашата кариера!

Групација Венерас го зајакнува тимот на успешни професионалци и нуди можност за вработување на полно и скратено работно време, во таа насока бараме високо мотивирана, организирана и иницијативна личност, која ќе се грижи заедно со целиот тим за над стотици вработени ширум ЕУ.

Венерас е компанија која во последните дванаесет години расте и се развива, постојано ги збогатува сферите на услуги како што го обогатува своето искуство според европски стандарди.

Што нудиме:

  • Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност;
  • Пријатна работна атмосфера;
  • Услови за работа по европски стандарди;
  • Можност за брзо напредување во компанијата.

Доколку сте проактивни, креативни, имате добро професионално искуство и сакате да бидете дел од Групација Венерас, Ве мотивираме да се пријавете на следниве позиции:

АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА УСЛУГИ

ГЕРМАНИСТ

МАРКЕТИНГ АГЕНТ

Останете информирани

Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди