Venera's group

Контакт инфо

СКОПЈЕ

Ул. Рајко Жинзифов бр.30, 1000 Скопје
Телефон: +389 70 381 943
skopje@venerasgroup.mk

штип

Ул. Кирил и Методи бр.54, 2000 Штип
Телефон: +389 78 361 923
shtip@venerasgroup.mk

Информативен центар за клиенти,филијала-Скопје

skopje@venerasgroup.mk
 контакт тел.  070/381-943

skopje.consulting@venerasgroup.mk

 контакт тел.  074/224-943

 

Управител на компанијата

kemalovski@venerasgroup.mk
Лична асистенција на управителот на компанијата г-дин Е.Кемаловски.
support@venerasgroup.mk
контакт тел. 078/361-924

 

Оддел достапен за организација на апартмани во СР Германија и промена на работно место

verwaltung@venerasgroup.mk

контакт тел. 02/ 61 52 702

 

 

Информативен центар за клиенти,филијала-штип

shtip@venerasgroup.mk
контакт тел. 078/361-923

 

Главно седиште филијала Делчево

контакт тел. 033/511-475

 

Оддел одговорен за сите правни работи поврзани со компанијата во земјата и странство.

legaldepartment@venerasgroup.mk
 
контакт тел: 032/511-269

 

Оддел за исплаќање на плати и достава на финаниски прегледи од секаков тип.

За да стапите во контакт можете да се обратите и во оделот на лична асистенција на управителот на компанијата 078/361-924 .

За сите кои сакаат да не контактираат, а моментално се во странство имаат можност да стапат во контакт со нас на Viber или WhatsApp на нашите мобилни броеви со префикс за Р.С Македонија.

Останете информирани

Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди