Венерас Еу Еоод Бугарија нуди вработувања за лица со македонски пасош кои паралелно поседуваат документ за постојан престој во Бугарија.

Заинтересираните лица имаат можност преку Венерас ЕУ Бугарија да се вработат во различни градови врз основа на кооперациски договори за дело и најчесто сме активни во различни бранши.

Oтворени работни позиции:

-Возачи со Б, Ц и Е категорија,

– работни позиции за собна услуга/хигиеничари,

– механичари,

-градежни работници

-работници во логистички центри.

За повеќе консултации контактирајте не во нашите филијали:

Скопје

📩 skopje@venerasgroup.mk  ☎️ +389 70 38 19 43

Штип

📩 shtip@venerasgroup.mk  ☎️ +389 78 36 19 23

Вашата замисла е наша обврска!