Единствено што треба да направите е да ни се обратите и администраторите на Групација Венерас ќе Ве водат низ целиот процес, заедно со нашите германски партнери.

За сите оние кои веќе го имаат обезбедено својот термин за влез за аплицирање во германска амбасада, тимот на Групација Венерас Ви е на располагање заеднички да го поминеме целокупниот процес до добивање на виза.

За да го направиме ова, неопходно е да ни го испратите терминот и личната биографија / CV.

Групација Венерас има децениско искуство во административните процедури во постапката за добивање германска виза и ние тоа го правиме професионално, доверливо, искусно и успешно.

 

/venerasgroup.mk/апликации/

Доколку сметате дека можеме да ви помогнеме и во непосредна телефонска комуникација, ве очекуваме да нѐ побарате во нашите канцеларии:

 

Скопје

📩 skopje@venerasgroup.mk  ☎️ +389 70 38 19 43

Штип

📩 shtip@venerasgroup.mk  ☎️ +389 78 36 19 23

Вашата замисла е наша обврска!