Венерас Еу Груп има задоволство да Ви соопшти дека нудиме позиција во градот Karlsruhe.

Овие позиции Венерас ги нуди  на лицата со веќе закажан термин во Германска амбасада во Скопје, на лицата кои сакаат пренамена на работното место.

Дополнително, преку Венерас ЕУ Груп ги нуди овие позиците и на лицата со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од Европската Унија.)

Услови

  • Основно познавање на германски и/или турски јазик, или познавање на англиски јазик.
  • Нето надоместок 10€‎ по час
  • Навремена исплата на секои две недели.

Сместување

Групација Венерас, во соработка со повеќе големи германски компании за недвижини/агенти за продажба и изнајмување на недвижини, им става на располагање бројни колективни и индивидуални / семејни сместувања за престој и живеење во С.Р.Германија.

Сите дополнителни информации можете да ги добиете на кој било од нашите телефонски броеви или на нашите e-mail адреси:

📩 skopje@venerasgroup.mk ☎️ +389 70 38 19 43

📩 shtip@venerasgroup.mk    ☎️ +389 78 36 19 23