Групација Венерас, во соработка со повеќе големи германски компании за недвижини/агенти за продажба и изнајмување на недвижини, им става на располагање бројни колективни и индивидуални / семејни сместувања за престој и живеење во Германија.

Колективни сместувања

Колективните сместувања се сместувања во кои се сместени максимум две лица во соба, но користат заедничка кујна, купатило и вц со останати луѓе кои се сместени во другите делови на станот/хостелот. Колективните сместувања поседуваат чиста постелина, прибор за храна, пешкири, машина за перење на алишта, машина за перење на садови и затоплување.

Овие сместувања можат да се организираат за цена од 300 евра до максимум 500 евра по лице, во зависност од тоа по колку лица се сместени во соба. Во цената се вклучени и сметки за струја, вода, интернет…. Исто така доколку објектот каде што се сместени поголем број на лица, имаат на располагање повеќе кујни, купатила и вц и машини за перење.

Семејни/приватни сместувања

Во семејните или приватните сместувања цената варира во зависност од квадратурата на станот и локацијата на градот.

За овие сместувања најчесто се наплаќаат кауции од страна на сопственикот (по договор) однапред и при вселување се плаќа месечната кирија.

Сместувањата кои им се обезбедуваат на нашите клиенти поседуваат комплетен уреден стан (чиста, постелина, пешкири, прибор за храна, машина за перење на алишта, машина за перење на садови, затоплување и бесплатен паркинг).

Во цената се вклучени сите тековни сметки за струја, вода, интерент….

Овие сместувања можат да се организираат за цена од 700 евра до 1500 евра.

 

Сите дополнителни информации можете да ги добиете на кој било од нашите телефонски броеви или на нашите e-mail адреси:

📩 skopje@venerasgroup.mk ☎️ +389 70 38 19 43

📩 shtip@venerasgroup.mk    ☎️ +389 78 36 19 23