Групација Венерас со подружници во повеќе Европски Земји, овозможува теренски работни ангажмани во различни градови врз основа на кооперациски договори за дело во различни бранши од подолг временски период со олеснителна можност при процесот на вработување на лица од Трети Земји, секако доколку одговараат на потребите на нашата компанија.

Venera’s Eu Group нуди работни позиции за лица со Еу документи (Еу пасош, Еу лична карта, или документ за постојан престој во Земјите од Европска Унија).

Активни сме во повеќе градови во Сојузна Република Германија и постојано склучуваме нови кооперациски договори и стекнуваме партнерски компании.

Теренски ангажмани во СР Германија (Вработување во Венерас Еу груп).

Нудиме услуги во повеќе професионални области како што се градежништво, транспортни услуги во чии рамки се застапени сите категории (професионални возачи со Ц, Д, Е категорија, како и лесни товарни возила за Б категорија), логистички центри, обезбедување и ги остварува ангажманите ширум Европската Унија.

Услови за аплицирање 👇

  • Валидна патна исправа
  • Cv на германски или англиски јазик
  • Потврда за неодусуваност

 

Што се однесува до сместувањето, Групација Венерас, во соработка со повеќе големи германски компании за недвижини/агенти им нуди на располање бројни колективни и индивидуални/семејни сместувања за престој и живеење во СР Германија

Сместување

Ако сте во потрага по нови предизвици и работен ангажман во Германија, не чекајте повеќе, станете и Вие дел од нашиот тим.
Заради зголемен обем на работа, задолжително е да си закажете термин во една од филијалите на Групација Венерас, во Скопје и во Штип, со едноставен клик на контакт.

📩 skopje@venerasgroup.mk ☎️ +389 70 38 19 43

📩 shtip@venerasgroup.mk    ☎️ +389 78 36 19 23

 

Вашата замисла е наша обврска!