Почитувани,

Групацијата Венерас, преку своите филијали во земјава – Venera’s MK и своите канцеларии во држави од Европската Унија – Venera’s EU, Ви стои на располагање да ја пронајдете потребната услуга од нашето богато портфолио.

 

Услуги на Venera’s MK
✍️ Подготовка на целосна документација при влез во Германска амбасада за лица со македонски пасош;
✍️ Пренамена на работна дозвола на лица кои веќе се наоѓаат во Германија;
✍️ Студентска Зимска и Летна едукациска пракса во СР Германија;
✍️ Подготовка и проверка на документација за лица кои имаат поднесено документи за бугарско државјанство;
✍️ Организација при сместување во Германија приватно/колективно

http://venerasgroup.mk/сместување/                                                                                                                                                                                               

Услуги на Venera’s EU
✍️ Теренски ангажмани во СР Германија (Вработување на лица со мк пасош во Венерас Еу Груп)
✍️ Отварање бизнис во ЕУ

 

Побарајте нè, закажете термин за консултации или средба во една од нашите канцеларии во Македонија.
Групација Венерас Скопје
☎️ +389 70 381 943
📧 skopje@venerasgroup.mk
Групација Венерас Штип
☎️ +389 78 361 923

📧 shtip@venerasgroup.mk                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Вашата замисла е наша обврска!