Секој клиент е важен за нас и затоа нашата мисија е секогаш задоволни клиенти. Тие претставуваат една од најважните цели за нашата компанија и нашето работење. Секојдневно се стремиме кон тоа да одржиме долготрајна соработка со нашите клиенти, со огромна важност на исполнување на нивните желби и потреби, врз основа на нивните можности и на нашите побарувања.

Официјално потпишување на договорите за хаусмајстор во Stuttgart

 • Одговорно лице за целиот објект со должност да се грижи за ситни поправки во организацијата  во станбен објект
 • Работа со електричен и рачен алат;
 • Тековно одржување на објектите (водоводна, канализациона и електрична инсталација) и остранување на дефектите);
 • Водење евиденција за ивршените поправки и материјалот потрошен за истите (извештаите се доставуваат до претпоставен);
 • Преземање превентивни мерки и навремено реагирање за избегнување на дефекти;
 • Познавање и одржување на систем за ладење и греење;
 • Познавање на браварски и столаро-занатски работи;

 

Услови

 • Претходно работно искуство
 • Познавање на англиски, германски или турски јазик.

Што Нудиме?

 •  2200 евра нето по месец (се работи пет дена во неделата)
 • организиран смештај ( колективен/приватен)
 • Можност за дополнителни часови, доколку има потреба

 

Потребни документи за аплицирање:

 • Валиден пасош
 • Cv – на англиски или германски јазик
 • Потврда за неосудуваност
 • Скен верзија од диплома, или сертификат за стручност.

Апликации

 

Оставете професионалци да се погрижат за Вас

📩 skopje@venerasgroup.mk ☎️ +389 70 38 19 43

📩 shtip@venerasgroup.mk    ☎️ +389 78 36 19 23

Вашата замисла е наша обврска!