📌 Го добивте Вашиот термин во Германска амбасада, па неопходна ви е помош во врска со потребните документи?

Без грижи, ние сме тука со вас процесот да го реализираме на полесен и поедноставен начин, само следете ги препорачаните чекори. 👇

👉 Ние тоа го правиме

✅ Професионално

✅ Доверливо

✅ Искусно

✅ Успешно

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/

Ве очекуваме да нѐ побарате во нашите канцеларии:

️️📍Скопје: 070/381-943

📧 skopje@venerasgroup.mk

️️📍Штип: 078/361-923

📧 shtip@venerasgroup.mk