Горди сме што нашата компанија денес брои над илјадници задоволни клиенти и поседува стотици свои работници. Токму тие се причината поради која секојдневно работиме и напредуваме на секое поле.

Големите залаци и предизвици со кои секојдневно се соочуваме, не прават посилни. Со други зборови, Венерас Еу Груп денес е активна во повеќе градови во Сојузна Република Германија и постојано склучува нови кооперациски договори и стекнува партнерски компании.

 

Вработена во Венерас Еу Груп Б.П.М, која пред скоро два месеци замина во Offenburg моментално заработува 1800€ нето по месец.

 

Работните места се ограничени, Венерас нуди можност да бидете и вие дел од нашиот тим!

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

  • Хигиенски услови во деловни објекти
    (канцеларии биро, скали, хали, чистење на противпожарни апарати)
  • Употреба на соодветни материјали и опрема

УСЛОВИ

  • Претходно работно искуство
  • Познавање на англиски, германски или турски јазик.

ШТО НУДИМЕ?

  • Нето надоместок по месец 1800еу
  • организиран смештај ( колективен/приватен )
  • Можност за дополнителни часови, доколку има потреба.

Што се однесува до сместувањето, Групација Венерас, во соработка со повеќе големи германски компании за недвижнини/агенти за продажба и изнајмување на недвижнини, им става на располагање бројни колективни и индивидуални/семејни
сместувања за престој и живеење во С.Р.Германија.

Групација Венерас уште еднаш и посакува пријатен престој и успешна работа во СР Германија.

https://venerasgroup.mk/veneras/ 

Оставете професионалци да се погрижат за Вас

📩 skopje@venerasgroup.mk ☎️ +389 70 38 19 43

📩 shtip@venerasgroup.mk    ☎️ +389 78 36 19 23

Вашата замисла е наша обврска!