14 години, Групација Венерас има една единствена цел – работа која гарантира квалитет! Нашата визија е да се зголемува семејството на задоволни клиенти, благодарение на услугите кои ги нудиме. Изминатите години, Венерас раскажува успешни приказни, еден ваков пример е нашиот клиент Ж.Мемедов кој веќе една година работи во С.Р.Германија и заработува 1800/2000€‎ нето по месец

,,Јас сум вработен во Венерас Еу Груп – заработувам со сопругата веќе година дена. Компанија Венерас е од од збор и доста голема компанија. Меѓу најголемите во балкан. Им посакуваме уште многу успеси”

Ж.С.Мемедов

Повеќе коментари од задоволни клиенти може да прочитате со само еден клик 👇

https://www.facebook.com/venerasgroupation/videos/497099309239538/ 

Групација Венерас им посакува пријатен престој и многу успеси во иднина!

https://venerasgroup.mk/terenski-angazmani-sr-germanija/

Veneras EU Group е збир на повеќе правни лица во повеќе Европски Земји, која овозможува теренски работни ангажмани за државјани од трети земји кои поседуваат постојан престој во една од државите на Еу.

НАПОМЕНА! Veneras EU Group е законски застапник, не е кооператива, ниту е агенција за привремени вработувања. Поседуваме гаранциски влогови од илјадници евра и како компанија сме активна во повеќе сфери: транспорт, градежништво, хигиенски сервис, логистички центри, обезбедување.

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/

Дозволете професионалци да се погрижат за вас