Упорноста и желбата за успех и работа во Германија да се исплатат. Доказ за тоа е нашиот Р.Гугачовски, кој со наша поддршка успеа да ја оствари својата цел. Тој веќе скоро една година работи во светскиот познат бренд Mc Donald’s   ,

,Заминувањето во Германија ми беше цел пред се иднината на мојата фамилија. На сите следни кандидати, би им препорачал да веруваат во себе и тимот кој не води до таа цел”.

                                                                                                                                                    Гугачовски Р.

Дознај повеќе 👇

https:/venerasgroup.mk/работна-д-виза/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Потребни документи за аплицирање
  • Биографија/CV- на Германски или Англиски јазик
  • Валидна патна исправа
  • Апликација на нашата веб страна https://venerasgroup.mk/апликации/  
  • 3 биометриски фотографии

Дозволете професионалци да се погрижат за вас!