Венерас ја движи мотивацијата, посветеноста и љубовта која ја вложуваме во организацијата и реализацијата за сите наши услуги. За сето ова да се движи кон уште поголем успех придонесува и дадената доверба која што ни ја укажуваат сите наши клиенти и вработени.

Безбедноста нивна е наш прв приоритет, а нивното задоволство е наш двигател!

 

Мехмедов е еден од најдобрите пица мајстори, реши да го прошири своето знаење надвор од Македонија. Шабан денес е дел од познати гастрономски ланци и заработува слодино.

 

,,На сите кандидати би им препорачал да си постават цел и одлучно и храбро да ја остварат. Заминувањето во Германија пред се беше мојата цел со можност да се надоградувам. Ви посакувам уште многу успеси во иднина”.

                                                                                                    Ш.Мехмедов

Биди и ти дел од нашиот тим

https://venerasgroup.mk/veneras-eu/

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/

Дозволете професионалци да се погрижат за вас