ВЕНЕРАС МК е една од водечките компании за посреднички и образовни услуги во Македонија. Односно, нашата компанија посредува при подготвување и поднесување на апликации за визи во институциите на ЕУ. Нашиот императив е да пристапиме кон секој клиент да му обезбедиме квалитетна услуга која опфаќа правно советување во координација со Европски адвокатски комори.

Нашиот корисник на услуги во Групација Венерас, има навршено 59 години и доби работна виза (Д виза) за престој во С.Р.Германија преку нашата компанија. Неговото работно место е професионален шофер со Ц категорија во познатите брендови Lidl и Rewe и моментално заработува околу 2500€‎ нето по месец.

https://venerasgroup.mk/работна-д-виза/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Групација Венерас му посакува многу среќа и успеси во иднина
Вашата замисла е наша обврска!
ВработувањеЗаЛицаСоМкПасош ДелатаЗборуваат