Зад успехот, добрите резултати и амбициите на Венерас ЕУ Груп стојат нашите вработени.

Нашиот С.Шабан од Куманово кој во рок од 20 дена по сликање во внатрешните служби на ЕУ ги доби сите потребни дозволи за започнување на теренски ангажман со својата сопруга во СР Германија.

,,Венерас, компанија од збор – тоа што го кажува и го исполнува, сведок за тоа што го работат. Им посакувам многу успеси”

Фамилија Шабан

Повеќе коментари од задоволни клиенти може да прочитате со само еден клик 👇

https://www.facebook.com/venerasgroupation/videos/497099309239538/ 

Услови за аплицирање 👇

  • Валидна патна исправа
  • Cv на германски или англиски јазик
  • Потврда за неосудуваност

Теренски ангажмани во СР Германија (Вработување во Венерас Еу груп).

 

Ние зборуваме со дела ♡

Вашата замисла е наша обврска!