Го добивте, или ви се наближува терминот за Германска амбасада?

Дозволете за вашата документација да се погрижат професионалци.

 

👉  Обезбедуваме целосно комлетирана документација, работен договор и сместување во близина на работното место

Најголем број на позиции се во областа на системската гастрономија како што се светски познатите брендови

  • Mc Donald’s
  • Burger King
  • KFC

и позиции за доставувачи на пакети со Б категорија за транспортни фирми за

  • Amazon
  • DPD
  • Hermes

Групација Венерас е тука со вас процесот да го реализираме на полесен и поедноставен начин, само следете ги препорачаните чекори. 👇

 

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/

 

👉 Ние тоа го правиме

✅ Професионално

✅ Доверливо

✅ Искусно

✅ Успешно