Веќе се наоѓате во Германија и не сте задоволни од сегашното сместување? Или имате работна можност, а немате сместување?

Групација Венерас ви нуди:

МОЖНОСТИ ЗА КОЛЕКТИВНИ ИЛИ ИНДИВИДУАЛНИ СМЕСТУВАЊА ШИРУМ С.Р. ГЕРМАНИЈА:

Групација Венерас, во соработка со повеќе големи германски компании за недвижини/агенти за продажба и изнајмување на недвижини, им става на располагање на клиентите бројни колективни и индивидуални / семејни сместувања за престој и живеење во Германија.

КОЛЕКТИВНИ СМЕСТУВАЊА

Колективните сместувања се сместувања во кои се сместени максимум две лица во соба, но користат заедничка кујна, купатило и вц со останати луѓе кои се сместени во другите делови на станот/хостелот. Колективните сместувања поседуваат чиста постелина, прибор за храна, пешкири, машина за перење на алишта, машина за перење на садови и затоплување.

СЕМЕЈНИ / ПРИВАТНИ СМЕСТУВАЊА

Во семејните или приватните сместувања цената варира во зависност од квадратурата на станот и локацијата на градот.

За овие сместувања најчесто се наплаќаат кауции од страна на сопственикот (по договор) однапред и при вселување се плаќа месечната кирија.

Сместувањата кои им се обезбедуваат на нашите клиенти поседуваат комплетен уреден стан (чиста, постелина, пешкири, прибор за храна, машина за перење на алишта, машина за перење на садови, затоплување и бесплатен паркинг).

Во цената се вклучени сите тековни сметки за струја, вода, интерент…

Дознај повеќе 👇

https://venerasgroup.mk/сместување/ 

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/