Почитувани,

Групација Венерас има задоволство да Ве информира дека поседува деловен објект за изнајмување.

Објектот е комплетно нова градба и се наоѓа во Делчево, на излез од градот, лоциран на магистралниот пат кон Република Бугарија.

Деловниот простор кој се изнајмува е оддалечен десет километри од бугарската граница, а најблиско населено место од другата страна на границата е Благоевград. Зградата е сместена на магистралниот пат во правец кој е фреквентен и низ него минуваат голем број на возила, во двете насоки.

 

ПОДАТОЦИ ЗА ОБЈЕКТОТ

Објектот е приземен и поделен на три засебни целини

 • Два помали деловни простори на двата агли што гледаат кон магистралниот пат (на пример, погодни за менувачници, трансфер на пари, киоск, кафетерија и други слични дејности), секоја одделно со површина од по 15 м2.
 • Еден голем деловен простор, со површина од 80м2;
 • Објектот може да се издаде и како целина и како поделен на овие три целини; Внатрешност на приземјето од објектот
 • Приземен главен дел, од 300 м2;
 • Комплетно oпремен со професионално озвучување;
 • Поделен водовод за правно лице;
 • Посочен струјомер за правно лице.

 

Паркинг

 • Објектот располага со паркинг за 15 возила (со подлога бекатон 8)
 • Oсветлен канделабри со модерни LED светла;
 • Поставени јарболи за знамиња;
 • Пуштена инсталација / кабли за светлечки банери (компаниско лого и слично);
 • Фонтана;

 

Надворешен дел

 • Надворешна тераса од над 160 м2 (со подлога 3д бекатон);
 • Дополнителен надворешен простор;
 • Приземен објект има со вкупна површина од 300 м2;
 • Објектот е изграден од фасадна изолација од 10cm;
 • Поседува внатрешна фасада, гранитна плочка на под и на ѕид;
 • Опремен со безбедносни камери и алармен систем.

 

Опционално

 • Одржувач на објект, детално надворешно чистење, без стакла, еднаш неделно.

Сите заинтересирани клиенти за соработка, може да нè контактираат на нашите е-маил адреси:

support@venerasgroup.mk;

mgrveneras@yahoo.com

каде може да закажеме средба во нашите простории.

Срдечно Ваши!

Групација Венерас