Со малку волја и наша поддршка, Вашиот сон станува реалност!

,,Групација Венерас е компанија која секогаш се труди да биде блиска до клиентот, да одговори на нивните потреби на најдобар можен начин”.

Преку оваа своевидна мантра за успехот веројатно најдобро може да се отслика во неколку зборови приказната на нашиот К.Митров од Струмица.

Заминувањето во Германија ја реши пред се иднината на мојата фамилија. Тоа беше мојата цел. На сите следни кандидати, би им препорачал да не се двоумат, да си постават цели и одлучно и храбро да ја остварат. И морам да потенцирам колку е тоа лесно, кога некој се грижи да ви го олесни целиот процес да биде побрз и поуспешен”

К.Митров

Дознај повеќе 👇

https:/venerasgroup.mk/работна-д-виза/ 

Потребни документи за аплицирање
  • Биографија/CV- на Германски или Англиски јазик
  • Валидна патна исправа
  • Апликација на нашата веб страна https://venerasgroup.mk/апликации/  
  • 3 биометриски фотографии

 

👉 Ние тоа го правиме

✅ Професионално

✅ Доверливо

✅ Искусно

✅ Успешно

 

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/