📌 Го добивте Вашиот термин во Германска амбасада, па неопходна ви е помош во врска со потребните документи?

За сите оние кои веќе го имаат обезбедено својот термин за влез за аплицирање во германска амбасада, тимот на Групација Венерас Ви е на располагање заеднички да го поминеме целокупниот процес до добивање на виза.

👉 Ние тоа го реализираме:

✅ Професионално

✅ Доверливо

✅ Искусно

✅ Успешно