Групација Венерас ви нуди позиции во транспортни фирми во чии рамки се застапени сите категории (професионални возачи со Ц, Д, Е категорија, како и лесни товарни возила за Б категорија).

Услови:

  • Познавање на германски и/или турски јазик, или познавање на англиски јазик.
  • Возачка дозвола Б категорија, Ц, ЦЕ Категорија
  • Пожелно е работно искуство минимум две години во областа.
  • Надоместок од 1800/2500€‎ месечнo

Овие позиции Венерас, ги нуди на лицата со веќе закажан термин во Германска амбасада во Скопје и на лица кои сакаат пренамена на работното место.

Дополнително, преку Венерас ЕУ Груп ги нуди овие позиции и на лицата со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од Европската Унија.)

Што се однесува до сместувањето, Групација Венерас, во соработка со повеќе големи германски компании за недвижини/агенти за продажба и изнајмување на недвижини, им става на располагање бројни колективни и индивидуални / семејни сместувања за престој и живеење во Германија.

Дознај повеќе 👉 Сместување – Veneras Group

 

👉 Апликации – Veneras Group