Горди сме што нашата компанија денес брои над илјадници задоволни клиенти и поседува стотици свои работници. Токму тие се причината поради која секојдневно работиме и напредуваме на секое поле. Нашата мисија е да овозожиме професионален квалитет во услугите и програмите кои што ги нудиме. Факт со кој што се гордееме е дека имаме голем број на задоволни клиенти кои ги користат нашите услугите на нашата компанија.

Еден ваков пример е нашиот Е.Камберовски

,, Голема благодарност до Венерас, искрени, коректни, реални, испочитувано и реализирано се од почеток на процесот па се до заминувањето. Ви посакувам многу успеси во иднина”.

Дознајте и вие за богатите услуги на Групација Венерас 👇

https://venerasgroup.mk/veneras-eu-group/

Официјално потпишување на договорите за хигиенски сервиси во Baden Baden

Теренски ангажмани во СР Германија (Вработување во Венерас Еу груп).

Услови за аплицирање 👇

  • Валидна патна исправа
  • Cv на германски или англиски јазик
  • Потврда за неосудуваност

Оставете професионалци да се погрижат за Вас

📩 skopje@venerasgroup.mk ☎️ +389 70 38 19 43

📩 shtip@venerasgroup.mk    ☎️ +389 78 36 19 23