ВЕНЕРАС МК е една од водечките компании за посреднички и образовни услуги во Македонија. Односно, нашата компанија посредува при подготвување и поднесување на апликации за визи во институциите на ЕУ. Нашиот императив е да пристапиме кон секој клиент да му обезбедиме квалитетна услуга која опфаќа правно советување во координација со Европски адвокатски комори.

📌  За сите оние кои веќе го имаат обезбедено својот термин за влез за аплицирање во германска амбасада, тимот на Групација Венерас Ви е на располагање заеднички да го поминеме целокупниот процес до добивање на виза. Тука би ја напоменале и вредноста која ја носиме на нашите клиенти и кандидати. Препознавањето на предизвиците, потребите како и можноста флексибилно да одговориме со иноватвни решенија приспособени за секое барање.

👉 Ние тоа го реализираме:

✅ Професионално

✅ Доверливо

✅ Искусно

✅ Успешно

 

,, Во филијалата дојдов со препорака, Венерас се најсигурни и најуспешни – Вашата услуга е на врвно ниво”.

 

 

                                                                                                                                                           Ајвазовски И.   

Прочитај повеќе:

Работна Д Виза

Аплицирај 👉  venerasgroup.mk/апликации/