Венерас Еу Груп ви соопштува дека нуди работни позиции во градот Минхен.

Позициите се отворени за лица кои поседуваат документ за постојан престој од Словачка/Словенија).

 

Работни позиции во системска гастрономија
– Пречекување на гости во ресторанот
– Послужување на храна и пијалоци на гости
– Споделување на знаење од мени со цел давајќи на препорака доколку е потребно.
– Чистење на маси, комплетирање на обврски (отварање, затварање и повторно складирање на садови и други намирници.

– Работа на каса                                                                                                                                                                                   

– Помошник кувар/ка   
– Шанкер/ка
👉 Нето надоместокот е од 1800 – 2300€ на месец.   
 
📌 Позициите се распределуваат според нивото на познавање на германски јазик.                                        
                                                                                               
Потребни услови:
– Претходно работно искуство
– Познавање на германски јазик
                           
Кандидатите кои аплицираат за оваа работна позиција е потребно да имаат способност за движење, како и да стојат подолго време за да се обезбеди професионален изглед во чиста униформа.
 
Што се однесува до сместувањето, Групација Венерас, во соработка со повеќе големи германски компании за недвижнини/агенти за продажба и изнајмување на недвижнини, им става на располагање бројни колективни и индивидуални/семејни сместувања за престој и живеење во С.Р.Германија.
 
👉 Ако сте во потрага по нови предизвици и работен ангажман во С.Р.Германија и доколку ги исполнуваш условите, испрати го твоето cv на следнава емаил адреса

support@venerasgroup.mk со назнака  ,,Работа во Минхен

Заради зголемен обем на работа, задолжително е да си закажете термин во една од филијалите на Групација Венерас, во Скопје и во Штип, со едноставен клик на контакт.                                                                    
📩 skopje@venerasgroup.mk  ☎ +389 70 38 19 43
📩 shtip@venerasgroup.mk    ☎ +389 78 36 19 23