Големо е задоволството кога клиентите ги достинуваат своите цели и започнуваат нов живот благодарение на нашата експертиза.
Групација Венерас како компанија со долгогодишно искуство во областа на консалтинг услуги може да ви понуди професионална услуга за комплетно успешна апликација за влез во Германска амбасада, каде што ќе ви се издаде виза Д (Работна виза) со која ќе можете да започнете  нов живот за работа и престој во СР Германија.

Со нашиот Буњамин, имавме одлична соработка, многу ни е драго што успеавме и ја достигнавме целта заедно.

Доколку и вие сакате да бидете дел од нашите задоволните клиенти, ве мотивираме да аплицирате на следниов линк

Апликации

Потребни документи за аплицирање
• Биографија/CV- на Германски или Англиски јазик
• Валидна патна исправа
• 2 биометриски фотографии

 

Дозволете Групација Венерас да се погрижи за Вас!