Стотина вработени и голем број успешни апликации за виза, успеаја да создадат „армија“ од задоволни клиенти, што претставува мотивација да продолжиме по овој пат кон успехот. Групација Венерас ја движи мотивацијата, посветеноста и љубовта која ја вложуваме во организација и реализација на нашата мисија.

Успешна е само онаа компанија која овозможува врвен професионален квалитет во услугите и програмите кои ги нуди. Формулата успешно ја потврдуваме како компанија со поддршка на нашите клиенти кои одлучуваат дел од својот работен ангажман да го остварат во СР Германија.

Како водечка компанија за посреднички и образовни услуги од Македонија, и компанија која овозможува теренски работни ангажамни во СР Германија, постигнавме да на многу клиенти се подготват успешно документациите за виза во многу амбасади на Европската Унија.

Венерас е компанија што е top of the mind при изборот и факт со кој се гордеееме изминатите четиринаесет години. Нашата визија е да овозможиме на секој апликант можност да стекне искуство, да се запознае одблизу со начинот на работа и животот во ЕУ и воедно да се подготви за понатамошните идни предизвици.

За сето ова да се движи кон уште поголем успех придонесува и довербата која што ни ја укажуваат сите наши клиенти и вработени.

Венерас е едно големо семејство, така ќе остане и во иднина.

👇

Like, share, and comment

Задоволни клиенти