Германија е земја од соништата за многумина од нас. Работата и живеењето во Германија ќе Ви донесе голема лична, но и професионална сатисфакција. Во Германија знаете дека добивате во се што вложувате која и да е Вашата причина што сте ја одбрале токму оваа држава.

Многумина имаат проблем со сместувањето. Но, Групација Венерас во соработка со повеќе компании за недвижнини во Германија Ви дава на располагање можности за убаво и квалитетно вдомување.

Сите станови се опремени, пространи, комотни и со сите потребни простории, елементи и санитарии кои се есенцијални за удобно сместување и живеење.

Постојат колективни сместувања во кои можат да се сместат максимум две лица во соба, но се користи заедничка кујна, купатило и вц со останати луѓе кои се сместени во другите делови на станот/хостелот. Постојат и семејни или приватни сместувања кои се наоѓаат на различни локации во градот кој ќе го одберетеи се со различна квадратура. Во зависност од тоа ќе варира и цената за сместувањето.  

За да најдете стан или вдомување по Ваш избор кликнете на следниот линк…https://www.emailmeform.com/builder/form/OgX9iWrz9ecn3ofU

Тимот на Венерас Ви посакува да го пронајдете вистинското решение за Вас и Вашите најблиски. За секое прашање стоиме на располагање.