Работите и престојувате во Германија, но имате потреба од промена на работното место и местото на живеење?
Единствено што треба да направите е да нè контактирате, а нашиот Тим ќе ги преземе во свои раце сите неопходни административни процедури за пренамена на Вашата Д-Виза/Офентал!                                              
За аплицирање за пренамена на веќе постоечка германска дозвола за престој потребно е апликантите да ни достават:
👉 Валидна патна исправа
👉 CV / Биографија на германски или на англиски јазик;
👉 Скенирана верзија на документот – дозвола за работа и престој во Германија (Aufenthalt);
👉 Потполнета Апликација, поставена на нашата веб страница:
Дозволете професионалци да се погрижат за Вас:
✆ 070 38 19 43
✆ 078 36 19 23