Работа за студенти во Германија

Драги студенти, што треба да знаете за Германија пред да се одлучите да имате студентска летна пракса?

Германија е предизвик за сите млади да ја посетат и да уживаат во сé што може да понуди.  Таа нуди еднакви можности за заработка и напредок. Германците го ценат секој човек и не носат деловни и приватни одлуки врз основа на националност, социјален статус, семејство. Она што го ценат кај луѓето е индивидуалноста,  независноста и работливоста.

Од друга страна покрај работата бидете сигурни дека единствениот начин на кој вистински може да ја запознаете оваа држава е всушност да живеете и работите одредено време таму. Таа реалност и начин на живот ќе ви бидат многу поблиски, за време на вашиот летен распуст додека сте на летна пракса.

ℹ️ Доколку сте поготвени за нови предизвици за време на летниот период и сакате да бидете дел од оваа програма, Ве мотивираме да се пријавите на следнава емаил адреса:
📧studenti@venerasgroup.mk
Ве очекуваме❗️