Драги наши, го имаме задоволството да Ве информираме дека отсега можеме да Ви понудиме уште една наша услуга, како дополнителна вредност во пакетот на услуги на Венерас ЕУ.

Сте имале дилема како најбрзо, најсигурно и точно да стигнете до Вашето ново работно место што сте го избрале заеднички со Венерас ЕУ? Дилеми од типот:

  • Како ќе се снајдам со транспортот?
  • Како е најдобро да стигнам?
  • Ќе има ли некој да ме упати?

Одговорите на сите вакви делеми ги имаме ние во Венерас ЕУ.

За Вас, воведовме посебно организиран превоз до Вашите нови работи места. Односно Венерас ЕУ започна  со организација на превоз со сопствени модерни возила на своите вработени до нивните работни места до кој било град во Германија.

Од сите канцеларии на Венерас ЕУ во неколку земји од Европската Унија вршиме превоз за нашите вработени до крајните дестинации каде што тие имаат работни ангажмани.

Венерас ЕУ Ви стои на располагање зеднички да пронајдеме работа во Германија која што Вам најмногу ќе ви одговара, во согласно Вашите барања, квалификации и  вештини. А, превозот до Вашето ново работно место е наше задоволство кое ќе го извршиме.