Размислуваш за започнување свој бизнис во ЕУ со македонски пасош?
Иако, веројатно, на прв поглед ова ти изгледа како огромен и недостижен предизвик, одговорот го имаме ние во Венерас ЕУ! Остави им на нашите професионалци со децениско искуство да се погрижат целокупниот процес да го реализираат брзо, ефикасно и ефективно.

На твое големо задоволство!
За помалку од три месеци твојот нов бизнис или мало претпријатие во Европската унија може да биде активно и да има сопствена банкарска сметка. Како? Едноставно, со нашето четиринаесет годишно искуство и експертиза во областа на консалтинг услугите, можеме да ти помогнеме успешно да го отвориш и да го реализираш својот бизнис во ЕУ.
Групација Венерас е тука за тебе од самиот почеток да ти ја понуди целосната поддршка во деловните консултации, со правната поддршка, како и со асистенција во подготвување на целокупна документација.

Кој може да започне бизнис во ЕУ со македонска патна исправа, преку услугите на Групацијата Венерас? Едноставно, друштво со ограничена одговорност, мало претпријатие или трговец–поединец, може да формира секое физичко лице, постаро од 18 години.
Потребни документи за аплицирање се валидна македонска патна исправа, CV на англиски или на германски јазик, како и потврда за неосудуваност.
За повеќе информации, тимот на Групација Венерас ти стои на располагање за секој чекор при подготовката на документите за аплицирање