Семејството Рушидови од Радовиш добија визи за престој во Германија.

Дерман е првиот член кој веќе работи и поседува (Офентал) дозвола за престој, а пред извесно време на наше големо задоволство визи добија и неговиот брат Јасин, мајката Феријан, помалата сестра и татко му. Рушидови веќе се заедно и заеднички го започнуваат новиот живот во Германија.

Нашата експертиза и кредибилитет за услугите и процесите што ги водиме за нашите клиенти – се најдобрата препорака за следни нови успешни приказни.

Доколку и ти сакаш да бидеш дел од нашите задоволни клиенти, те мотивираме да аплицираш на следниов линк https://bit.ly/3u0LPD0.