Како водечка компанија за посреднички и образовни услуги од Македонија, и единствена  компанија која ти овозможува отворање на сопствен бизнис во Европска унија, изминатиот период постигнавме успешно да реализираме и да асистираме за илјадници барања.

Започни го својот бизнис во странство без грижи – Венерас ЕУ е тука за тебе да го реализира целокупниот процес брзо и ефективно.

Нашиот тим со долгогодишно искуство и експертиза во Европската унија за помалку од три месеци ќе го активира твојот бизнис, обезбедувајќи и банкарска сметка. Сѐ што е потребно за да отвориш  друштво со ограничена одговорност, мало претпријатие или трговец–поединец, е да си постар од 18 години, да поседуваш валидна македонска патна исправа, да подготвиш CV на англиски или на германски јазик и да ни доставиш потврда за неосудуваност.

Започни го твојот бизнис сон во странство потпирајќи се на нашата целосна правна поддршка, деловни консултации, како и асистенција во подготвување на целокупна документација. Успехот на нашата Групација се темели на континуираното вложување, иновативни пристапи на оперативно работење и пред сѐ илјадници задоволни клиенти кои успешно го реализираа својот бизнис во странство.

Биди и ти дел од нашите задоволни клиенти и отвори свое претпријатие во Европската унија.

Аплицирај ВЕДНАШ

https://www.emailmeform.com/builder/form/09RVOhdH4c4ebT2e9oZgA088