Најде работа во Германија, но немаш сместување?

Без грижи, Групација Венерас во соработка со повеќе компании за недвижнини Ви дава на располагање можности за убаво и квалитетно вдомување.

Нашата понуда на удобни апартмани, смислено дизајнирани ќе ја задоволат секоја твоја потреба, додека престојуваш и работиш во земјата од соништата за многумина од нас. Становите кои ти се на располагање се опремени со сите потребни елементи за удобно живеење.

Колективните сместувања можат да се сместат максимум две лица во соба, но се користи заедничка кујна, купатило и вц со останати луѓе кои се сместени во другите делови на станот/хостелот. Постојат и семејни или приватни сместувања кои се наоѓаат на различни локации во повеќе градови кои ќе го одберетеи се со различна квадратура. Во зависност од тоа ќе варира и цената за сместувањето.

Твојата удобност е наш приоритет.