Драги наши клиенти,

на наше големо задоволство, ве информираме дека Венерас Груп, како компанија со долгогодишно искуство во областа на консалтинг услуги и нашата експертиза, ја проширува својата дејност во доменот на услугата за добивање на престој во една од државите на ЕУ врз основа на отворање на мало претпријатие.

Како што велиме и кога зборуваме за нашите вредности ,, се гордееме со бројката од над илјадници задоволни клиенти” што претставува задоволство да продолжиме по овој пат кон успехот. Формулата успешно ја потврдуваме како компанија со поддршка и на нашите вработени кои го остваруваат својот работен ангажман со Венерас ЕУ.

Нашиот стручен тим од сега, без посредници ќе ви овозможи да ја реализирате вашата цел за добивање на престој во една од државите на ЕУ, а воедно на прво место ќе ви понудиме целосна поддршка со деловни консултации и правна поддршка при подготвување на целокупна документација.

Она на што особено сме горди е фактот дека оваа наша услуга сега ќе ја добиете по намалена цена, и истата ќе биде успешно реализирана за времетраење од две до шест недели.

А за вас, воведовме и посебно организиран превоз со сопствено модерно возило, каде што Венерас заедно со свој претставник ќе ве придржува во постапката при реализирање на процесот во ЕУ:

  • Организирано сместување (3-5) работни дена
  • Барање за меѓународна дозвола
  • Обезбедена адреса од времетраење на две години
  • Отварање на банкарска сметка
  • Уплата на гаранциски влог
  • Организација на термин

Со нашиот тим кој е составен од искусни професионалци и длабинско познавање на регулативите и барањата на ЕУ, можете да бидете сигурни дека вашиот потфат е во сигурни раце.

Дозволи вистински професионалци да се погрижат за вас

Аплицирајте Веднаш! 👇

https://www.emailmeform.com/builder/form/09RVOhdH4c4ebT2e9oZgA088