Групација Венерас на верниците од исламска вероисповед им го честита почетокот на светиот месец Рамазан.

Ви посакуваме светиот месец Рамазан да го поминете во добро здравје и Вашите домови и срца нека бидат исполнети со радост, среќа, спокој и мир. Љубовта кон ближните и хуманоста кон немоќните, нека ни биде водилка и сега и во иднина.

Нека е честит светиот месец Рамазан.