Започни со работа во Германија само со работна дозвола.Оваа нова одлука на германските власти ти овозможува брзо и едноставно да се вработиш и да престојуваш во Германија.

Нашиот тим, брзо и едноставно ќе ти обезбеди работна дозвола од широкото портфолио составено од различни врвни и препознаени германски компании.

Работните позиции кои ние ги нудиме се во услужната дејност, како што се гастрономскиот сектор, потоа работни позиции во транспорт и достава, за возачи со Б, Ц и Е категорија, работа во објекти од хотелиерството, во ресторани за брза храна препознатливи глобални марки.

Кои услови треба да ги исполниш за да добиеш работна дозвола?

– Да си заинтересиран и мотивиран кандидат за работа
– Без потребни работни квалификации

Ние ќе ти помогнеме при:

– Комплетирање на целокупна документација
– Обезбедување на работен договор со германските партнери
– Обезбедено сместување
–  Обезбеден транспорт

Доколку си заинтересиран за документација која ќе ти овозможи краткорочно вработување, искористи ја оваа уникатна можност и пријави се на следниве линкови:

https://www.emailmeform.com/builder/form/logacjv4WTzVfU

https://www.emailmeform.com/builder/form/5fEcn79g5eRG6mH1Z