Групација Венерас ти помага да го реализираш твојот сон за престој во една од државите на Европска Унија преку самовработување.

Оваа наша услуга е дизајнирана да ти понуди сè што ти е потребно за успешен почеток. Посветени на нашата мисија и експертиза, нашите специјалисти ќе ти обезбедат целосна поддршка, вклучително и правна помош при подготовка на потребната документација за добивање престој во една од државите на Унијата.

Со задоволство те известуваме дека оваа услуга сега е достапна по промотивна цена, а процесот може да се заврши во рок од две до шест недели.

Аплицирај овде
https://www.emailmeform.com/builder/form/09RVOhdH4c4ebT2e9oZgA088
https://www.emailmeform.com/builder/form/mguO8S90vC5Aw