Дали си искусен возач кој поседува сертификат за Ц, Д или Е категорија? И си во потрага по нови можности?

Групација Венерас те поканува да станеш дел од тимот на задоволни клиенти и да ги искористиш бројните можности за вработување во транспортниот сектор низ Германија.

Како ќе ти помагаме?
Нашиот стручен тим на самиот старт ти помага во подготвката на потребните документи за поднесување на барања за виза, осигурувајќи дека ги исполнуваш сите законски предуслови под § 26 ст. 2 од Одредбата за вработување (Регулатива за Западен Балкан).

Посредуваме при наоѓање работа:
Групација Венерас соработува со реномирани транспортни компании ширум Германија кои бараат вешти возачи како тебе. Твојата дозвола за управување на транспортно возило ти отвора врати за различни позиции, од возење тешки товарни возила до специјализирани транспортни задачи.

Зошто Германија?
Германија продолжува да биде еден од водечките пазари за професионални возачи во Европа, со стабилна економија и висока побарувачка за квалификувани возачи. Работата во Германија не само што ти нуди атрактивни финансиски услови, туку и можност за подобрување на твоите вештини и професионален развој.

Како да аплицираш?
Контактирај нѐ директно преку нашата веб-страница или преку телефон за да дознаеш повеќе за отворените позиции и за процесот на апликација.

Групација Венерас е твојот верен партнер кој те поддржува на секој чекор. Придружини ни се денес и зачекори кон нови професионални височини!