Кариера

МАРКЕТИНГ АГЕНТ

Дали си подготвен за твојот нов предизвик? Дали сакаш интересна и динамична работа?
Венерас е вистинското место за тебе!
Ние сме тука да ти понудиме одлична работна атмосфера, можност за унапредување, сигурни примања, во топли и пријатни услови за работа, динамика во контакти со клиенти, соработници и деловни партнери!
Доколку сакаш предизвик, лесно се прилагодуваш, имаш позитивен и професионален пристап кон работата и ги поседуваш потребните квалификации, те повикуваме да се приклучиш кон нашиот Тим. Те очекуваме!

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Водење на повеќе профили на социјални медиуми;
 • Развој, имплементирање и управување со маркетинг;
 • Стратегии за промоција на компанијата;
 • Следење на нови трендови и технологии во маркетингот;
 • Одржување на постоечки профили на социјалните мрежи (пишување на постови/прикачување слики/видеа).

  ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Одлично познавање на Microsoft технологија;
  • Одржување на мрежна инфраструктура;
  • Одржување на системи за контролна на пристап;
  • Техничка подршка на хардверот и софтверот во Компанијата;
  • Одржување на телефонска комуникација ( VOIP );
  • Администрација и оджување на систем за бекап на податоци, управување и тестирање на процедури за бекап и враќање на податоци;
  • Менаџирање и управување со софтверското решение;
  • Инсталација и одржување на мрежни принтери;
  • Добро познавање на работните процеси од области на финансии, магацинско работење, производство;
  • Одржување на комуникација со останати корисници на системот;
  • Комуникација со екстерни партнери;
  • Имплементација на ИТ решенија;
  • Планирање и организирање валидација на компјутерски системи;
  • Развој на работни извештаи и системи на известување;
  • Спосоност за менаџирање на повеќе проекти, активности и задачи;
  • ИТ безбедност.
  • Ако се пронаоѓаш во бараниот профил, испрати твое CV на email: mgrveneras@yahoo.com или support@venerasgroup.mk

   Останете информирани

   Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди