Venera's Group

international job oportunities in eu
Погледнете ги нашите услуги

ние сме секогаш тука да помогнеме

Имате
прашање ?

испорачани услуги

задоволни клиенти

што да очекувате од нас?

Нашите услуги

ВЕНЕРАС е една од водечките компании за посреднички и образовни услуги во Македонија.Односно, нашата компанија дава консултантски услуги за образование и работа во Сојузна Република Германија и во други држави во Западна Европа.Консултантските услуги подразбираат испитување на можностите за образование и работа во странство, како и нивно усовршување.

останете информирани

Пријавете се и дознајте повеќе за нашите услуги

VENERA’S MK

Работна Д Виза

  Студиска едукациска пракса во Германија зимска/летна

   Правно советување

    Потреба од целосна документација во Германска амбасада

     Приклучок на семејство

      Пренамена на постојана дозвола и дозвола за престој на лица кои се наоѓаат во Германија

       Сместување

        VENERA’S EU

        Прошири го својот бизнис во ЕУ

         Биди дел од Групација Венерас

          Добивање на престој во една од државите на ЕУ

           ПАртнери

           Долгогодишна соработка со врвни компании низ целиот свет

           локација

           ВЕНЕРАС филијали

           СКОПЈЕ

           Ул. Рајко Жинзифов бр.30, 1000 Скопје
           Телефон: +389 70 381 943
           skopje@venerasgroup.mk

           штип

           Ул. Кирил и Методи бр.54, 2000 Штип
           Телефон: +389 78 361 923
           shtip@venerasgroup.mk

           новости

           Прочитајте повеќе

           Групација Венерас гаранција за професионалност: Биди и ти дел од тимот на задоволни клиенти

           Групација Венерас гаранција за професионалност: Биди и ти дел од тимот на задоволни клиенти

           Во рамките на својата непрекината мисија за остварување на професионални аспирации, Групација Венерас со задоволство ви претставува уште еден од низата успешно завршени проект. Еден од нашите клиенти не само што го оствари својот долгогодишен сон за работа во...

           read more
           Уште една успешна приказна – делата зборуваат погласно од зборовите

           Уште една успешна приказна – делата зборуваат погласно од зборовите

           Со гордост ве информираме дека Венерас Груп по брз протокол без административни пречки на своите нови клиенти им овозможи лесно да дојдат до последниот чекор за комплетирање на документацијата за постојан престој во една од државите на ЕУ. Задоволството за брзата...

           read more
           Работете во Германија со работна дозвола и до 8 месеци!

           Работете во Германија со работна дозвола и до 8 месеци!

           Започни со работа во Германија само со работна дозвола.Оваа нова одлука на германските власти ти овозможува брзо и едноставно да се вработиш и да престојуваш во Германија. Нашиот тим, брзо и едноставно ќе ти обезбеди работна дозвола од широкото портфолио составено од...

           read more

           Прашања и одговори

           Најчесто поставувани прашања

           Што претставува венерас мк?

           ВЕНЕРАС МК е една од водечките компании за посреднички и образовни услуги во Македонија. Односно, нашата компанија посредува при подготвување и поднесување на апликации за визи во институциите на ЕУ. Нашиот императив е да пристапиме кон секој клиент да му обезбедиме квалитетна услуга која опфаќа правно советување во координација со Европски адвокатски комори.

           НАПОМЕНА!

           Венерас МК, не е орган којшто издава виза, единствен орган кој е задолжен за издавање дозволи за престој (виза) е секоја амбасада којашто има претставништво во одредена Земја. Ние сме друштво за консултантски услуги кое соработува со европски адвокатски служби.

           Како да закажам средба во венерас?

           За подетални информации, можете да не посетите во филијалите во Скопје на ул.Рајко Жизифов бр.30, или во Штип на ул.Кирил и Методи бр.54.

           Можете да закажете консултација, средба или било каков тип на комуникација, како и преку нашите контакти наведени во контакт табот на нашиот веб сајт.

           Што е водење низ процесот виза?

           Една од нашите обврски е и комплетирањето на целокупната документација на нашите клиенти и нивно водење низ виза процесот, како би можела целата постапка поефикасно и поефективно да биде завршена.

           Колку време трае информативна средба во венерас?

           Наша обврска е да Ви ги одговориме сите прашања коишто Ве интересираат.

           Венерас ја движи мотивацијата и посветеноста кон професионално извршување на услугите, за што најмногу заслужни сте токму Вие.

           Ние постоиме за Вас.

           што претставува венерас еу груп?

           Veneras EU Group е збир на повеќе правни лица во повеќе Европски Земји, која овозможува теренски работни ангажмани за државјани од трети земји кои поседуваат постојан престој во една од државите на ЕУ.

           НАПОМЕНА!

           Veneras EU Group е законски застапник, не е кооператива, ниту е агенција за привремени вработувања. 

           Поседуваме гаранциски влогови од илјадници евра и како компанија сме активна во повеќе сфери: транспорт, градежништво, хигиенски сервис, логистички центри, обезбедување.

           Дали ми треба предзнаење/стручност?

           Заради погодноста што голем дел од нашите соработници се дел од менаџментите во компаниите кадешто имаме работни можности, ја нудиме можноста за вработување и за лицата со минимално познавање од англиски јазик или на германскиот јазик. Дополнително, со оглед на тоа што имаме кооперациски партнери кои зборуваат турски јазик, тоа е уште една олеснителна околност  за лицата со познавање на турскиот јазик.

           Дали ми требаат некои документи пред да дојдам во венерас?

           Доколку сакате да аплицирате за работа, со Вас треба да понесете Валидна патна исправа со важност од минимум шест месеци и биографија/cv на англиски или германски јазик.

           сеуште имате прашања?

           ние сме тука за вас

           Останете информирани

           Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди