Venera's Group

Апликации

 Спремен си да започнеш нова кариера? Аплицирај и влези во свет на нови можности!

Студиска работна пракса во СР Германија

Студиска работа во СР Германија, достапна зимска и летна пракса
Одбери канцеларија:

Работна Д Виза за лица со МК пасош во СР Германија

Консултации и посредување за добивање на работна Д виза во СР Германија
Одбери канцеларија:

Пренамена на постојана работна дозвола

Пренамена на постојана работна дозвола за лица кои веќе се наоѓаат во СР Германија
Одбери канцеларија:

Сместување

Апликација за сместување во СР Германија
Одбери канцеларија:

Добивање на престој

во една од државите на ЕУ

Апликација за добивање на престој во држава во ЕУ
Одбери канцеларија:

Прашања и одговори

Најчесто поставувани прашања

Како да закажам средба во венерас?

За подетални информаии, можете да не посетите во филијалите во Скопје на ул.Рајко Жизифов бр.30, или во Штип на ул.Кирил и Методи бр.54.

Можете да закажете консултација, средба или било каков тип на комуникација, како и преку нашите контакти наведени во контакт табот на нашиот веб сајт.

Колку време трае информативна средба во венерас?

Наша обврска е да Ви ги одговориме сите прашања коишто Ве интересираат.

Венерас ја движи мотивацијата и посветеноста кон професионално извршување на услугите, за што најмногу заслужни сте токму Вие.

Ние постоиме за Вас.

Дали ми треба предзнаење/стручност?

Заради погодноста што голем дел од нашите соработници се дел од менаџментите во компаниите кадешто имаме работни можности, ја нудиме можноста за вработување и за лицата со минимално познавање од англиски јазик или на германскиот јазик. Дополнително, со оглед на тоа што имаме кооперациски партнери кои зборуваат турски јазик, тоа е уште една олеснителна околност  за лицата со познавање на турскиот јазик.

Дали ми требаат некои документи пред да дојдам во венерас?

Доколку сакате да аплицирате за работа, со Вас треба да понесете Валидна патна исправа со важност од минимум шест месеци и биографија/cv на англиски или германски јазик.

Што е водење низ процесот виза?

Една од нашите обврски е и комплетирањето на целокупната документација на нашите клиенти и нивно водење низ виза процесот, како би можела целата постапка поефикасно и поефективно да биде завршена.

сеуште имате прашања?

ние сме тука за вас

Останете информирани

Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди