Venera's Group

international job oportunities in eu
Погледнете ги нашите услуги

ние сме секогаш тука да помогнеме

Имате
прашање ?

испорачани услуги

задоволни клиенти

што да очекувате од нас?

Нашите услуги

ВЕНЕРАС е една од водечките компании за посреднички и образовни услуги во Македонија.Односно, нашата компанија дава консултантски услуги за образование и работа во Сојузна Република Германија и во други држави во Западна Европа.Консултантските услуги подразбираат испитување на можностите за образование и работа во странство, како и нивно усовршување.

останете информирани

Пријавете се и дознајте повеќе за нашите услуги

VENERA’S MK

Работна Д Виза

  Студиска едукациска пракса во Германија зимска/летна

   Правно советување

    Потреба од целосна документација во Германска амбасада

     Приклучок на семејство

      Пренамена на постојана дозвола и дозвола за престој на лица кои се наоѓаат во Германија

       Сместување

        VENERA’S EU

        Прошири го својот бизнис во ЕУ

         Биди дел од Групација Венерас

          Добивање на престој во една од државите на ЕУ

           ПАртнери

           Долгогодишна соработка со врвни компании низ целиот свет

           локација

           ВЕНЕРАС филијали

           СКОПЈЕ

           Ул. Рајко Жинзифов бр.30, 1000 Скопје
           Телефон: +389 70 381 943
           skopje@venerasgroup.mk

           штип

           Ул. Кирил и Методи бр.54, 2000 Штип
           Телефон: +389 78 361 923
           shtip@venerasgroup.mk

           новости

           Прочитајте повеќе

           Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

           Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

           Придружи се на Групација Венерас! 🎖️ Мисијата – исполнета. Нашиот Беким Р. од Гостивар го оствари својот долгогодишен сон за работа во Германија. Со наша професионална поддршка, брзо и едноставно заврши со процесот на апликација и добивање на работна Д виза. Сега е...

           read more
           Започни ја твојата професионална авантура во Германија со Групација Венерас

           Започни ја твојата професионална авантура во Германија со Групација Венерас

           Дали си искусен возач кој поседува сертификат за Ц, Д или Е категорија? И си во потрага по нови можности? Групација Венерас те поканува да станеш дел од тимот на задоволни клиенти и да ги искористиш бројните можности за вработување во транспортниот сектор низ...

           read more
           За краток рок добиј престој во една од државите на Европска Унија

           За краток рок добиј престој во една од државите на Европска Унија

           Групација Венерас ти помага да го реализираш твојот сон за престој во една од државите на Европска Унија преку самовработување. Оваа наша услуга е дизајнирана да ти понуди сè што ти е потребно за успешен почеток. Посветени на нашата мисија и експертиза, нашите...

           read more

           Прашања и одговори

           Најчесто поставувани прашања

           Што претставува венерас мк?

           ВЕНЕРАС МК е една од водечките компании за посреднички и образовни услуги во Македонија. Односно, нашата компанија посредува при подготвување и поднесување на апликации за визи во институциите на ЕУ. Нашиот императив е да пристапиме кон секој клиент да му обезбедиме квалитетна услуга која опфаќа правно советување во координација со Европски адвокатски комори.

           НАПОМЕНА!

           Венерас МК, не е орган којшто издава виза, единствен орган кој е задолжен за издавање дозволи за престој (виза) е секоја амбасада којашто има претставништво во одредена Земја. Ние сме друштво за консултантски услуги кое соработува со европски адвокатски служби.

           Како да закажам средба во венерас?

           За подетални информации, можете да не посетите во филијалите во Скопје на ул.Рајко Жизифов бр.30, или во Штип на ул.Кирил и Методи бр.54.

           Можете да закажете консултација, средба или било каков тип на комуникација, како и преку нашите контакти наведени во контакт табот на нашиот веб сајт.

           Што е водење низ процесот виза?

           Една од нашите обврски е и комплетирањето на целокупната документација на нашите клиенти и нивно водење низ виза процесот, како би можела целата постапка поефикасно и поефективно да биде завршена.

           Колку време трае информативна средба во венерас?

           Наша обврска е да Ви ги одговориме сите прашања коишто Ве интересираат.

           Венерас ја движи мотивацијата и посветеноста кон професионално извршување на услугите, за што најмногу заслужни сте токму Вие.

           Ние постоиме за Вас.

           што претставува венерас еу груп?

           Veneras EU Group е збир на повеќе правни лица во повеќе Европски Земји, која овозможува теренски работни ангажмани за државјани од трети земји кои поседуваат постојан престој во една од државите на ЕУ.

           НАПОМЕНА!

           Veneras EU Group е законски застапник, не е кооператива, ниту е агенција за привремени вработувања. 

           Поседуваме гаранциски влогови од илјадници евра и како компанија сме активна во повеќе сфери: транспорт, градежништво, хигиенски сервис, логистички центри, обезбедување.

           Дали ми треба предзнаење/стручност?

           Заради погодноста што голем дел од нашите соработници се дел од менаџментите во компаниите кадешто имаме работни можности, ја нудиме можноста за вработување и за лицата со минимално познавање од англиски јазик или на германскиот јазик. Дополнително, со оглед на тоа што имаме кооперациски партнери кои зборуваат турски јазик, тоа е уште една олеснителна околност  за лицата со познавање на турскиот јазик.

           Дали ми требаат некои документи пред да дојдам во венерас?

           Доколку сакате да аплицирате за работа, со Вас треба да понесете Валидна патна исправа со важност од минимум шест месеци и биографија/cv на англиски или германски јазик.

           сеуште имате прашања?

           ние сме тука за вас

           Останете информирани

           Регистрирајте се за да примате редовни информации во врска со нашите понуди