Одлични вести ♡

Aсан. А од Струмица денес ја сподели својата среќа со нас, одобрен е постојаниот престој во рок од 45 дена од страна на внатрешните служби.

Честитки Асан!

Групација Венерас Ви нуди можност за консултации – добивање дозвола за постојан престој во ЕУ

○ консултација за обезбедување на работна дозвола;

○ превод на документи, консултации и советувања за подготовка на биографија и мотивационо писмо;

○ консултации и советувања за подготовка на апликација за работно место;

○ консултации за пополнување на формулари за виза и проверка и превод на сите документи – потребни за успешна апликација.

Венерас Еу Гроуп има можност за вработување на лица кои поседуваат следниве документи:

● Еу пасош,
● постојана Еу лична карта од земја на Еу ( валидна 5 години )

#НиеЗборувамеСоДела♡