Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

Уште една исполнета мисија: Од Македонија до Германија со Групација Венерас

Придружи се на Групација Венерас! 🎖️ Мисијата – исполнета. Нашиот Беким Р. од Гостивар го оствари својот долгогодишен сон за работа во Германија. Со наша професионална поддршка, брзо и едноставно заврши со процесот на апликација и добивање на работна Д виза. Сега е...
Започни ја твојата професионална авантура во Германија со Групација Венерас

Започни ја твојата професионална авантура во Германија со Групација Венерас

Дали си искусен возач кој поседува сертификат за Ц, Д или Е категорија? И си во потрага по нови можности? Групација Венерас те поканува да станеш дел од тимот на задоволни клиенти и да ги искористиш бројните можности за вработување во транспортниот сектор низ...
За краток рок добиј престој во една од државите на Европска Унија

За краток рок добиј престој во една од државите на Европска Унија

Групација Венерас ти помага да го реализираш твојот сон за престој во една од државите на Европска Унија преку самовработување. Оваа наша услуга е дизајнирана да ти понуди сè што ти е потребно за успешен почеток. Посветени на нашата мисија и експертиза, нашите...
Групација Венерас гаранција за професионалност: Биди и ти дел од тимот на задоволни клиенти

Групација Венерас гаранција за професионалност: Биди и ти дел од тимот на задоволни клиенти

Во рамките на својата непрекината мисија за остварување на професионални аспирации, Групација Венерас со задоволство ви претставува уште еден од низата успешно завршени проект. Еден од нашите клиенти не само што го оствари својот долгогодишен сон за работа во...
Уште една успешна приказна – делата зборуваат погласно од зборовите

Уште една успешна приказна – делата зборуваат погласно од зборовите

Со гордост ве информираме дека Венерас Груп по брз протокол без административни пречки на своите нови клиенти им овозможи лесно да дојдат до последниот чекор за комплетирање на документацијата за постојан престој во една од државите на ЕУ. Задоволството за брзата...